Spar penger med Currencies Direct | Bomond Invest - Magazine - Real Estate - Consultancy - Rent a car

Enten du skal sikre deg en fritidsbolig, gjøre en investering eller er igang med et stort trekk; når du trenger å betale penger utenlands eller mottar midler i andre valutaer sørger vi for at du får den best mulige avtalen uten skjulte kostnader og uten oppstyr.

Vi gjør ting enkelt, raskt og trygt.

Er du klar til å snakke?

images2

Eiendom i utlandet

Hvis du trenger å kjøpe eller selge en eiendom i utlandet, vil du finne at det er mye å tenke på.

 

En av grunnene til at kundene våre er så glade er at vi er konstant slår bankene på valutakurser – og når du snakker betydelige besparelser på verdien av et hus, er det et anseelig beløp! Muligens kostnaden for et nytt kjøkken …

Det er ikke bare kjøp av ny bolig vi kan hjelpe med. Hvis du har boliglån på en utenlandsk eiendom, kan vi sette opp disse betalingene for deg også. Vi vil sette opp et system som vil spare deg for tid og en kurs som vil spare deg for penger. Enkelt!

Så, enten du vil konvertere euro til dollar, eller dollar til dinarer, kan vi definitivt hjelpe deg. Vi har også et stort nettverk av lokale avdelinger over hele Spania, og du vil kunne snakke med mange mennesker som har vært gjennom den samme prosessen – så la oss snakkes!

Vi vil ikke forvirre deg med sjargong og blander ikke noen sleipe gebyrer inn i mixen. Bare en vennlig, nyttig og informativ tjeneste.

CD_LOGO_FullColour NEW