Kust Orihuela är den mest privilegierade zon av kommunen. | Bomond Invest - Magazine - Real Estate - Consultancy - Rent a car

Den vackra kusten i Orihuela är den viktigaste delen av kommunen.
Orihuela Costa har inte mindre än 17 km av fina sandstränder omgivna av gröna naturområden och små vikar med kristallklart vatten. 320 soldagar per år och en medeltemperatur på runt 20C gör detta en av de mest populära semesterorter i Medelhavet. Fem av dessa stränder har markerats Q kvalitet som är det högsta betyget i Tourism Award på nationell nivå.

ocio1-2

Orihuela kommunen sträcker sig över ett vackert grönområde av berg i norr ner till Medelhavet med 17 km kust i söder.

Orihuelas kust är full av små vikar, underbara stränder med fin sand och kristallklart hav. Av kända stränder är: Punta Prima, Cabo Roig, Campoamor, Playa Flamenca och Mil Palmeras, som är några av de bästa platserna för dem som njuter av solen och strandlivet.

Vid småbåtshamnarna i Cabo Roig och Campoamor Dehesa kan ni under säsongen hitta aktiviteter som bungyjump, forsränning, båt hyra, vattenskidor, dykning och många fler vattensporter.

Playa-de-la-Caleta-Cabo-Roig-Orihuela-2

Hyr en vattenskoter och få dig en spännande upplevelse ifrån alla på stranden och titta på spanska kusten från ett nytt perspektiv.

Det kristallklara vattnet inbjudaren till snorkling och dykning. Upptäcka färgglada fiskar och den fantastiska världen under havet. Dar finns manga kurser och uthyrning av utrustning på flera legitima företag längs kusten.

Om du föredrar att hålla huvudet ovanför vattenytan kan du hyra trampar båt, roddbåt, kajak eller kanot.

www.bomondinvest-3-2

Att vara på semester är ingen ursäkt för att inte vara aktiv. På stranden finns det många möjligheter att träna och utveckla sin sport. Här kan du gå, springa, cykla eller simma längs kusten. Du kommer att hitta områden med gym, beachvolleyplaner, tennisbanor och organiserade program som aerobics på stranden.

Om du vill tillbringa hela dagen på stranden finns många strandrestauranger var ni kan hyra av solstolar, hängmattor och parasoller.