Golf turisme giver øget ejendomssalg i Spanien. | Bomond Invest - Magazine - Real Estate - Consultancy - Rent a car

Interessen for golf boliger er stigende i Spanien eftersom udenlandske golf elskere fortsat flokker til landet for at nyde deres hobby. Ifølge IAGTO Golf Tourism Report, så vil den globale golfferie salget have en dramatisk stigning på 9,3% fra år til år, hvilket igen betyder, at investorerne er mere tilbøjelige til at sætte deres penge i denne type af boligbyggeri.

Ifølge National Golf Federation, der er omkring 56 millioner mennesker verden over, der deltager i sport. Spanien er fortsat den mest populære destination i Europa for at spille golf. Der er mange besøgende, der spiller golf som en sekundær aktivitet på ferie, men der er et stigende antal, der nu rejser det ene formål at dyrke deres sport i solen.

Faktisk menes det, at op til ti procent af de 56 millioner mennesker, der spiller golf, vil rejse til udlandet hvert år for at dyrke deres sport. Dette forklarer, hvorfor salget af logi og leje boliger nær golf ressorter stiger hvert år.

Marc Pritchard, salgs- og marketingdirektør for den spanske hus bygherre Taylor Wimpey Spanien, udtaler: “Spanien er et af de største golf destinationer i verden, det er helt sikkert den mest populære europæiske golfdestination og nogen der tænker på at købe en golf ejendom i Spanien vil helt sikkert gøre et smart træk. ”

“Spanien er klar til at tiltrække en stor del af disse golf rejsende i de kommende år, og på trods af de seneste turbulente tider for den spanske økonomi, efterspørgslen efter golf ejendomme er meget stærk.”

Selskabet rapporterede en stigning i salget på 74 procent i Mallorca sidste år – en ø som er kendt for sine store golfbaner. Faktisk har øen 24 af Europas mest luksuriøse golf baner, og det varme klima gør det til et ideelt sted for dem, der har til formål at spille en masse golf.

www.propertyshowrooms.com/