Golf turisme gir økt eiendomssalg i Spania. | Bomond Invest - Magazine - Real Estate - Consultancy - Rent a car

Interessen for golf boliger er sterkt økende i Spania etter som utenlandske golfentusiaster fortsetter å strømme til landet for å dyrke sin hobby. Ifølge IAGTO Golf Tourism Report, så vil det globale golf ferie salget ha en dramatisk økning på 9,3 % fra år til år, noe som igjen betyr at investorene vil mer sannsynlig sette pengene sine inn i denne type boligutvikling.

Ifølge National Golf Federation er det rundt 56 millioner mennesker over hele verden som tar del i sporten. Spania er fortsatt det mest populære reisemålet i Europa for å spille golf. Det er mange tilreisende som spiller golf som en sekundær aktivitet på ferien, men det er stadig flere som nå reiser utelukkende i den hensikt å rendyrke sporten sin i solen.

Faktisk er det antatt at opptil ti prosent av de 56 millioner mennesker som spiller golf vil reise til utlandet hvert år for å dyrke sporten sin. Dette forklarer hvorfor salget av overnattinger og utleie av boliger i nærheten av golf ressortene øker hvert år.

Marc Pritchard, salgs- og markedsdirektør for den spanske boligbyggeren Taylor Wimpey Spania, kommenterte: “Spania er en av de største golfdestinasjonene i verden; det er absolutt den mest populære europeiske golf destinasjonen og alle som tenker på å kjøpe en golf eiendom i Spania vil definitivt være i ferd med å gjøre et smart trekk”.

“Spania er klar til å tiltrekke seg en stor andel av disse golf reisende i årene som kommer, og til tross for de siste turbulente tider for den spanske økonomien, er etterspørselen etter golf eiendommer veldig sterk.”

Selskapet rapporterte en salgsøkning på 74 prosent i Mallorca i fjor – en øy kjent for sine flotte golfbaner. Faktisk, har øyen 24 av Europas mest luksuriøse baner, og det varme klimaet gjør det til et ideelt sted for de som har som mål å spille mye golf.

www.propertyshowrooms.com/