Golf turism öka spanska fastighetsförsäljningar | Bomond Invest - Magazine - Real Estate - Consultancy - Rent a car

Golf turism ger ökade fastighetsförsäljningar i Spanien.
Intresset för golf hem växer i Spanien som främmande golfälskare fortsätter att flockas till landet för att njuta av sin hobby. Enligt IAGTO Golf turism rapporten så kommer den globala golf semester försäljningen ha en dramatisk ökning med 9,3% på årsbasis, vilket i sin tur innebär att investerare är mer benägna att sätta sina pengar i denna typ av bostadsutveckling.

Enligt National Golf Federation, det finns cirka 56 miljoner människor i världen som deltar i idrott. Spanien är fortfarande den mest populära destinationen i Europa för att spela golf. Det finns många besökare som spelar golf som en sekundär aktivitet på semester, men det finns ett ökande antal som nu resor i enda syftet att odla sin sport i solen.

I själva verket tror man att upp till tio procent av de 56 miljoner människor som spelar golf kommer att resa utomlands varje år for att odla sin sport. Detta förklarar varför försäljningen av logi och hyra av hem nära golf banar ökar för varje år.

Marc Pritchard, försäljnings- och marknadsdirektör för den Spanska Hus byggare Taylor Woodrow Spanien, kommenterade: “Spanien är en av de största golfdestinationer i världen, det är säkerligen den mest populära europeiska golfdestination och alla som funderar på att köpa en golf fastighet i Spanien kommer definitivt att försöka göra ett smart drag. ”

“Spanien är redo att locka en stor del av dessa golfresenärer under de kommande åren, och trots den senaste tidens turbulenta tider för den spanska ekonomin, efterfrågan på golf fastighet är mycket stark.”

Företaget rapporterade en försäljningsökning på 74 procent på Mallorca förra året – en ö känd för sina fantastiska golfbanor. I själva verket, har ön 24 av Europas mest lyxiga golf banar, och det varma klimatet gör det till en idealisk plats för dem som strävar efter att spela en hel del golf.

www.propertyshowrooms.com/