Den vakre kysten av Orihuela er det viktigste området i kommunen. | Bomond Invest - Magazine - Real Estate - Consultancy - Rent a car

Den vakre kysten av Orihuela er det viktigste området i kommunen.
Orihuela Costa har hele 17 km med fine sandstrender som er omgitt av grønne naturområder og små bukter med krystallklart vann. 320 soldager i året og en gjennomsnittstemperatur på rundt 20C gjør at dette er en av de mest populære stedene ved Middelhavet. Fem av disse strendene har fått merket Q-kvalitet som er den høyeste karakter hos Tourism Award på nasjonalt nivå.

ocio1-2

Kommunen Orihuela strekker seg over et vakkert grønt område fra fjell i nord ned til Middelhavet med 17 kilometer kyst i sør.
Kysten til Orihuela er full av små viker, flotte strender med fin sand og krystallklart hav. Av anerkjente strender nevnes: Punta Prima, Cabo Roig, Campoamor, Playa Flamenca og Mil Palmeras, som noen av de beste plassene for de som liker sol og strandlivet.
Ved marinaene i Cabo Roig og i Campoamor Dehesa kan du i sesongen finne aktiviteter som strikkhopping, rafting, båtutleie, vannski, dykking og mange flere typer vannsport.

Playa-de-la-Caleta-Cabo-Roig-Orihuela-2

Lei deg en vannscooter og få deg en spennende opplevelse litt vekk fra alle på stranden og se spanskekysten fra et nytt perspektiv.
Det krystallklare vannet innbyder til snorkeling og dykking. Oppdag de fargerike fiskene og den fantastiske verden under havoverflaten. Du finner kurs og utleie av utstyr hos flere seriøse bedrifter langs kysten.
Hvis du foretrekker å holde hodet over vann du leie deg pedalbåt, robåter, kajakk eller kano.

www.bomondinvest-3-2

Å være på ferie, er ingen unnskyldning til å ikke holde seg i aktivitet. På stranden finnes mange muligheter for å trene og utfolde sin sport. Her kan du gå, løpe, sykle eller svømme langs kysten. Du vil finne områder med treningsapparater, sandvolleyball baner, tennisbaner og organiserte opplegg slik som aerobics på stranden.
Hvis du liker å tilbringe hele dagen på stranden finnes det i tillegg til mange strandrestauranter også utleie av solsenger, hengekøyer og solparasoller på alle strendene i området.