Den smukke kyst af Orihuela er det vigtigste område af kommunen. | Bomond Invest - Magazine - Real Estate - Consultancy - Rent a car

Orihuela Costa har ikke mindre end 17 km fine sandstrande omgivet af grønne naturområder og små bugter med krystalklart vand. 320 solskinsdage om året og en gennemsnitlig temperatur på omkring 20C gør dette til en af de mest populære feriesteder i Middelhavet. Fem af disse strande er mærket Q kvalitet, som er den højeste karakter i Tourism Award på nationalt plan.

ocio1-2

Orihuela kommune strækker sig over et smukt grønt område af bjerge i nord ned til Middelhavet med 17 km kyst i syd.
Orihuelas kust er fuld af små bugter, vidunderlige strande med fint sand og krystalklart hav. Af berømte strande er: Punta Prima, Cabo Roig, Campoamor, Playa Flamenca og Mil Palmeras, som er nogle af de bedste pladser til dem, der nyder solen og strandlivet.
Ved marinaer i Cabo Roig og Campoamor Dehesa vil du i løbet af sæsonen finde aktiviteter såsom elastikspring, rafting, båd udleje, vandski, dykning og mange flere vandsporter.

Playa-de-la-Caleta-Cabo-Roig-Orihuela-2

Lej en vand scooter og få dig en spændende oplevelse lidt væk fra alle på stranden og se den spanske kyst fra et nyt perspektiv.
Det krystalklare vand inviterer til snorkling og dykning. Oplev den farverige fisk og den fantastiske verden under havet. Kurser og udstyr udlejer finnes på flere legitime virksomheder langs kysten.
Hvis du foretrækker at holde hovedet oven vande lejer du pedal båd, robåd, kajak eller kano.

www.bomondinvest-3-2

At være på ferie, er der ingen undskyldning for at forsømme figuren. The Beach tilbyder alle former for muligheder for at gøre sporten. Fra den mest typiske, såsom svømme eller køre langs kysten, sport, såsom sessioner aerobic med monitor inkluderet.
Hvis du kan lide at tilbringe dagen på stranden for at slappe tilstand markiser give dig skyggen, du har brug for og hængekøjer giver dig den nødvendige komfort for at leve en strand dag med fuld komfort.
Ferie er for hvile og hvilken bedre måde at gøre det, at forlade sindet i hvid og nyde en dag med sol og hav uden at tænke på noget andet.